Ledig

Verkar som man kan komma att va ledig ända fram till på fredag. Lite drygt, men ganska skönt ändå...börjar känna mig lite småsjuk. Hoppas inte det ska va nåt allvarligt men kan ändå va skönt att få vila upp sig under veckan. Till veckan kommer det 5 busslaster med svenskar och då öppnar fjellandsbyns skiduthyrning...inte där jag ska jobba egentligen men man får hoppa in innan lodgen öppnar i mitten av december. Sresstigt värre...


Stugan

Skrev nyss ett ganska långt inlägg som raderades p.g.a att den här datorn lever sitt eget lilla liv. Orkar verkligen inte skriva om det, men jag laddar upp ett par bilder på stugan vi bor i.




Där har ni lite bilder på stugan. Kommer fler bilder så småningom.

Framme

Nu är man ju framme då. Skönt. Verkar riktigt bra här måste jag säga. Sitter på ett internetcafé och försöker fixa bredband till stugan. Ska snart försöka lägga upp lite bilder.

Hemsedal

I morgon är det dags. Då tar man väskorna och drar till Hemsedal. Känns orealistiskt. Galet nästan. Kommer nog bli otroligt roligt även om det mest är pirrigt och nervöst nu. Sjuk resfeber. Kommer nog inte bli mkt sömn i natt.

Satt och gjorde nån obligatorisk Hemsedal-kurs med Stina förut. Drygt till tusen, men ganska nyttigt ändå. Känns som man lärde sig lite om vad som pågår där borta.

 Annars är det som vanligt. Inte gjort alltför mkt. Va iofs ute i lördags med Lång-Johan (Rymd-Johan)och Stenberg. Riktigt roligt faktiskt. Kommer inte ihåg så mkt men det hör liksom till.

Craaaaazy

Jag tror jag börjar bli galen. Insåg just att jag satt och pratade med mig själv framför TVn. Borde väl egentligen inte bli förvånad. Är ju inte direkt den första i släkten som pratar med sig själv, men ändå.

Sleepless in Arvika

Vaknade precis och kan verkligen inte somna om. Det bara dunkar i huvudet, och värker som fan. Funderade på en promenad men det kändes lite väl extremt, så jag nöjde mig med att sitta här en stund.

Min nya kamera kom idag. Den verkar riktigt skön. Ska ta lite bilder och lägga upp snart tänkte jag. Ser ut att bli utgång till helgen med Stenberg och Lång-Johan. Ett utmärkt tillfälle att testa den och se om den är något att ha.

Ska ta mig en huvudvärks-tablett och göra ett nytt försök att sova.

Lättövertalad

Hade ju verkligen inte tänkt gå ut den här helgen, men...efter ett par öl är man alldeles för lätt att övertala.
Satt hos Höglund och drack ett par öl framför en fotbolls-match. Helt plötsligt ramlade det in ett gäng med folk och det hela förvandlades till förfest. Drickandet fortsatte och till slut hade man lovat att bli med ner på stan.
Ska inte på något sätt komma och säga att det var tråkigt, men...det var inte speciellt roligt heller.

Dagen efter var inte alls rolig. Ont i huvudet av flera anledningar, framförallt av bakfylla och förkylning.

RSS 2.0